Bettan12

1 Bettan12

29095 visningar

Orolig över Clearblue digital resultat

Jag och min sambo har försökt att skaffa barn länge utan resultat och gjorde då en utredning. Den visade att kvalitén på mina egna ägg var för dålig. Vi beslutade oss för äggdonation i Lettland vilket vi testat men tyvärr utan resultat. Nu gjorde vi en ny resa för 3 veckor sedan då de satte in ett embryo. Vi skulle ta ett test efter 2 veckor och till vår glädje så visade det positivt med clearblue digital (1-2) veckor. Men så ikväll så tänkte vi att vi ändå ska utnyttja det andra testet då vi köpt 2. Vi blev chockade när det visade "inte gravid" nu 8 dagar efter första testet. Iofs togs detta testet på kvällen om det påverkar något? Kan det vara så illa att graviditeten stannat. Dumt att ta test såhär en fredagskväll å det är helg men nu är vi helt förkrossade. Någon som vet nått om sånahär fall och om det finns något hopp? Antar att vi får ringa på måndag men det blir en lång helg... Tacksam för svar.
1698 Svar (äldsta svaret först)
 • De sägs ju att man ska ta gravtesten med morgonurin, ja.


  Har läst många andra som tagit på kvällen och fått ett "ej gravid" och sedan tagit på morgonen och de visat "gravid".
  Så köp ett till test och ta med morgonurin innan ni gräver ner era förhoppningar helt :(.

  Allt handlar ju om hur mkt HCG nivån i din kropp höjts om de visar positivt eller inte än.

  All lycka till.

 • 2

  Bettan12

  1 Bettan12

  Ja, jag får köpa nytt test och prova igen på morgon. Vi trodde att det skulle visa gravid nu med eftersom det gjorde det 8 dagar tidigare. Detta är ju en lite annorlunda graviditet när vi gjort äggdonation. Jag får äta väldigt många mediciner varje dag. Allt för att få ett optimalt resultat. Vi hoppas innerligt att testet kan ha visat fel ikväll. För det känns lite som sista chansen. Då vi nu inte har råd med ytterligare äggdonation och det är fysisk å psykiskt påfrestande.
 • 3

  stinaa

  2 stinaa

  Vissa tester visar inget förrän du är framår v 4-5 så ta ett digitaltest igen i så fall å på morgon urin som är mer koncentrerad.