HannaA

5 HannaA

9960 visningar

Hispig mamma!

Jag måste bara få klaga av mig och finns stöd någonstans. Min lilla pojke på strax 5 månader har hart hosta i ca 3-4 veckor, sedan snart 2 veckor tillbaks har han äran varit snorig och hostan har bara blivit värre :( var på Bvc förra veckan och allting lät och såg bra ut. Sen igår har det börjat rossla och "pipa" när han andas, i utandningen. Ringde 1177 och de tyckte att om jag klarar av det kan vi ringa Bvc imorgon och annars kan vi åka till barnakuten. På ett sätt vill jag bara åka in nu och låta dom lyssna så jag kan slappna av, men jag känner mig så otroligt larvig som jämt känner mig så orolig! (Jag är lite lätt hypokondrisk mot mig själv och mina nära.)
1909 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Smurfan90

  5 Smurfan90

  Jag hade åkt in o kollat va det var :) så man kan slappna av efteråt :) min ena tjej fick utslag på kroppen o vi åkte in med en gång . Var inget farligt men skönt att få det konstaterat :) hellre åka in 10 gånger för mkt än en gång för lite :)
 • 2

  HannaA

  5 HannaA

  Tack för ditt svar! Ja, på ett sätt vill jag samtidigt som jag nästan känner mig "larvig" som hela tiden är orolig. Men känns även som att jag knappt kommer kunna sova inatt pga oro :/ tror även just nu att minsta lilla gnäll beror på att han inte mår bra, som att han inte kan vara gnällig annars, haha. Ska ny ta och prata med sambon och se vad han säger igen. Skönt att höra att andra hade varit inne i mina banor om det gällde deras barn iallafall! :)
 • 3

  Smurfan90

  5 Smurfan90

  Gör det som känns rätt inget är larvigt när det kommer till att vilja att ens barn mår bra. Hoppas det går bra hur ni än gör :)